7. okt 2015

OOTD | THAT ONE SHIRT I WILL LOVE FOREVER

Üks kiire OOTD postitus üleeilsest. Mu ilusad lokikesed olid pildi tegemiseks kõik lännu, sest õues sadas vihma! Ja üleüldse oli terve päev hirmus niiske ning õhtul oli jube udu. Koju oli lausa hirmus tulla peale tööd. Oma tõukerattaga sõitsin kuskile udu sisse... 

Outfittist natukene...See särk, mis mul seljas on..Oeh, kui vana see on! :D Ausalt! Ma ei valeta. Ma sain selle umbes 11ndas klassis Marili käest! Ja tema omakorda omas seda juba kaa võibolla aasta või kaks. Ja mulle ikka veel meeldib see! How embarrassing... Muidu on see särk pärit Lindexist.

Ning jah, jälle ma kannan seda sama toredat seljakotikest. See on kõige mugavam mu jaoks! Pluss, sinna mahub igasugu pahna sisse. (Jah, ma olen see, kellel koguneb koti põhja kõikvõimalik pahn...) Kuna ma käin tööl tõukerattaga, siis on see just ideaalne. Tavaline käekott muudkui tilbendaks mul kuskil puusa peal. Ja lisaks, sobib see minu arvates kõigega... või mis te arvate?

Ülejäänud esemed on suht random: Retukad (mis oleks nagu lateks) leidsin Lucase õe riidekastidest (awkward..). Tagi sain eelmine aasta sünnipäevaks. Saapad on pärit Trendexpressist ning mütsike - vana hea H&M.




3 kommentaari:

  1. Nii mõnus outfit! See müts on eriti nunnukas! :)

    VastaKustuta

  2. www.bolavita.site Agen Judi Online Terpopuler di Indonesia !

    Screeshot iklan ini Dan klaim bonus deposit sebesar 2 Juta di Agen Bolavita !

    Tersedia :
    - SABUNG AYAM LIVE
    - C A S I N O
    - S P O R T S B O O K
    - B O L A T A N G K A S
    - T O G E L
    - TEMBAK IKAN
    - P O K E R
    - Dan masih banyak lainnya, yang mungkin kamu cari saat ini !

    Info selengkapnya hubungi :
    WA : 0812-2222-995
    BBM : BOLAVITA
    Line : cs_bolavita
    WeChat : BOLAVITA

    ( Online 24 Jam Setiap / Tampa Libur )

    VastaKustuta