27. okt 2015

OOTD | A PERFECT DAY OF FALL

Eile oli üks ütlemata mõnus päevake. Või noh, esimene pool sellest. Sain lõunal Heleniga kokku ning läksime kohvitama. Mõtlesime minna ühte kohvikusse, mis alati jääb mulle tee peale, kui ma tööle lähen. Nimeks on French Coffee Shop. Ja pean hea meelega ütlema, et neil on suur valik jooke. Alustades kohvidest, lõpetades siis päris suure tee valikuga ning jääjookidega. Lisaks oli neil tore valik erinavaid küpsetisi. Ning lõpuks saingi ühe mõnusa topsi täie cafe lattet!

Ma pean tunnistama, et ma igatsen selliseid üli mõnusaid kohvikutes istumisi... Prantsusmaal pole minu arvates selliseid üli-cosy'sid kohvikuid, kus lihtsalt minna, võtta üks mõnus latte ja muffin kätte ning istuda sõbrannaga ja jutustada. Seepärast oligi eile lihtsalt nii mõnna! Nautisin sajaga! Ilm oli ka ideaalne, päike säras, õues oli mega soe (vist kuskil 19 kraadi!) ja kõik lehed on niiiii kollased ja ilusad, et see lausa kutsus pildistama!

Nõndaks võtsimegi väikse jalutuskäigu ette ühte lähedale olevasse parki. Ma ei julgenud väga kuskil lehtede sees hullama hakata, sest et siin on koera väljaheiteid IGALPOOL (ma ei tee nalja). Tegime paraja portsu pilte ning minu arvates tulid nii toredad välja - nii sügiselikud! :)

Olge nüüd valmis, sest siia tuleb paras ports pilte!

// Yesterday was such a lovely day. Or at least the half part of it. I met up with my friend Helen for a little coffee. We decided to go to this cute little coffee place that I always pass by while going to work. It's called French Coffee Shop. I have to say, they surprised me with their choice of drinks. Different coffees, big choice of teas and also cold drinks, such as smoothies or ice-drinks. Plus, they also had nice choice of pastries. And I finally got a nice cup of cafe latte!

I have to admit that I really miss these kind of meet ups with a girlfriend, sitting in a cosy cafe, just talking and talking and drinking good coffee. They don't have that much of cosy cafes in France, which is really sad, because in Estonia you can find loads of them - we are one cosy country! That's why I just really enjoyed yesterday - it was so lovely :) Thanks my sweet Helen!  And of course the weather was just perfect - sun was shining, it was super warm, and all the leaves are so yellow so it just makes everything so happy and sunny - it just called us to take some photos!

And so we took a little walk to the park and took some photos - which I think came out so nice! All the lightning and the leaves created such a nice environment. I was a bit afraid to get crazy with leaves - because you know France - dog poop EVERYWHERE.

Be ready for loads of photos!



My outfit:
New coat from New Look, T-shirt - AliExpress, Pants - BizzBee, Bag - New Look, Shoes - Nike (obviously! :D), Hat - H&M



















Loodan, et teile meeldisid need pildid ning ikka ja jälle ootan ka teie mõtteid ja arvamusi nende kohta :) 

I hope you liked it! Give me some feedback, leave me a comment of what you think of these photos!

Marta 

3 kommentaari:

  1. Täitsa juhuslikult avastasin hiljuti su blogi Bloglovini soovituse peale. Tahtsin lihtsalt öelda, et väga armas blogi ja ilusad pildid, seetõttu hakkasin jälgima ka :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oi kui tore :) Mul on hea meel, et sa siia sattusid! :) Aitähh :)

      Kustuta
  2. Sebentar Lagi Undian Bonus Angpao Imlek Akan di Lakukan, Tepat pada Tanggal 4 Februari 2019 Dengan total Hadiah Rp 10.000.000,-

    www.bolavita.site situs Agen JUDI online yang sudah berdiri sejak 2012! Aman Dan Sudah Terpercaya !

    Menyediakan berbagai jenis permainan Lengkap ! Mudah sekali di Akses, Karena bisa via Smartphone, Laptop dan Komputer !

    Minimal Deposit & Withdraw Rp 50.000,-

    Info selengkapnya hubungi :
    WA : 0812-2222-995
    BBM : BOLAVITA

    ( Online 24 Jam Setiap / Tampa Libur )

    VastaKustuta