23. okt 2015

6 DIFFERENT HAIRSTYLE IDEAS FOR SHORT HAIR WITH A FRINGE

Ma ei tea kuidas teiega lood on aga igakord, kui ma tahan midagi lahedat oma juustega teha, siis ma alati lähen Pinteresti. Igakord aga pean ma pettuma. Mitte kunagi pole lahedaid soenguid lühikestele juustele + tukaga. Täielik challenge. Mitte midagi põnevat ma sealt ei leia. Alati lähen sinna lootusega, et ÄKKI ÄKKI seekord...aga ei :) Eks ma siis peangi ise midagi välja mõtlema ja ise end inspireerima! :D

Seega paningi kokku oma lemmik 6 juuksestiili, mida ma oma lühikeste juustega ja tukaga teha saan. Ma olen selline inimene, kes tahab koguaeg muutust oma juustega. Ehk et, ma ei viitis koguaeg sama soenguga käia - ala ainult sirgendan igapäevaselt. Ikka midagi lahedat ka vahelduseks :)


Pean tunnistama, et kõik juuksestiilid ei tulnud 100% hästi välja. Vahel lihtsalt juhtub nii. Lisaks oli päris raske neid soenguid pildile saada, ilma et ma hiigel muna-pea välja ei näeks. Ja pidin veel palju valgust lisama piltidele, et patse rohkem näha oleks. Seega, jep!

// Well hello everyone! So I finally got that motivation to start writing in english. Yay! So let's get started. 

I don't know how is it with you, but every time I want to do something different and cool with my hair I go to Pinterest. And every time I'm disappointed because they don't have anything cool for short hair with a fringe. It's a challenge every time. So that means, I have to figure out something by myself. 

With that said, I decided to put together 6 of my favourate hairstyles I can do with my short hair and with a my little fringe. I just need some changes all the time and I really don't like just flat iron my hair everyday. Some of them didn't come out 100% how they should've, but that's fine. Plus, it was a bit of a challenge to capture the hairstyles on a photo, not looking like an egg-head.
____

1. Ma usun, et kõik teavad, kuidas sirgendajaga lained/lokke teha juustesse. Ja ma pigem eelistan igapäevaselt neid teha, kui lihtsalt ära sirgendada. Kuigi nad muidugi õhtuks ära vajuvad, siis jäävad juustesse ikka sellised mõnusad natuke nagu natural waves, mis on järgmisel päeval lihtne lakiga kinnitada ja natuke kohevdada- ja ongi sonx valmis ka järmgiseks päevaks!

I think everyone knows how to get some curls/waves with a flat iron. And that's what I prefer to do everyday, instead making them straight.. Even though they get flat in the end of the day, they still have these cute "natural waves". The next day I just add some hairspray and give them a little bump up, and I'm ready to go!


2. Seda juuksestiili saab tegelikult erinevat moodi teha. Kes ei viitsi draakonit/kalasaba/prantsusepatsi (jeesus, kui palju nimetusi eesti keeles on :) ) punuda, võid lihtsalt armsalt selle kinni panna lõksuga või natuke nagu "rulli" keerata ja lõksuga kinni panna. Lisaks meeldib mulle teha lahtistesse olevatesse juustesse sirgendajaga lokke, et natuke kohevust anda juurde ja noh, mulle lihtsalt nii meeldivad need lokid. 

This one you can actually wear different ways. I made french braids on the sides, but sometimes when I'm lazy, I just attach them on the side with a bobby pin, or put a little twist and then secure with bobby pins. Also, I like to make some curls in the hair that are loose. Just to give them more volume and because I just love these curls. :)


3. Järgmiseks stiiliks on hetkel väga pop olev nö "half-up top knot" või midagi taolist. Tõesti jah, see on nii kerge samas nii nunnu ja armas stiil. Lisaks panin kõrvale ka niisama lahtise patsiga pildi, kuhu lokke sisse tehes näeb üli armas välja. Kui keegi veel ei tea, siis minus lööb tihti välja see plikalik stiil :)

Next style is very popular at the moment - the half-up top knot. It really is a cute and a simple hairstyle to do. It's just so easy to do. I usually do that when I'm too lazy to do my curly hair :). On the side of this hairstyle I added a photo just with a little half pony-tail. With some waves in it, it's just too cute. I really like this girly style sometimes :)


4. Selle soenguga ma käisin eile just tööl. :) Kusjuures, igakord kui mul on punutised peas, siis ma alati saan komplimente! Igatahes, seda küljepeal olevat patsi ma olen kandud kaht moodi. Pildil peal läheb mul pats ilusti lõppu välja ning on otsast patsikummiga kinni pandud. Aga vahel mulle meeldib lihtsalt juuste sisse peita ja lõksuga kinnitada. Pluss see juuksestiil on just siis hea, kui tukk on liiga pikaks kasvanud, sest siis sobib tukk küljepeal paremini. (muidu mul ei kuulaks tukk üldse sõna, kui see lühem oleks) 

I was just wearing this hairstyle to work last night. In fact, every time I have some kind of braids in my hair, I get compliments, haha! Anyways, this braid I do differently. On the photo it goes til the end, but sometimes I just like to end it in the middle and hide the ending inside the hair and secure with bobby pins. Plus, this hairstyle is very handy when your fringe is too long to handle it! :D 


5. Ma usun, et umbes 3-4 aastat tagasi tegid seda stiili vist kõik! :D Ning ma just avastasin selle uuesti. Enda arust mul tuleb see kenasti ka välja kah! Sest muidu on endale draakonit raske teha. Õnneks suvel sain õe peal harjutada, kes muudkui nurus mult, et ma teeks talle tuka sisse. Ja keskas sai koguaeg Marilile tehtud vahetundides :) Mulle igatahes meeldib! Lisaks meeldib mulle kõrva juurest välja tõmmata natuke juukseid, sest noh, mulle meeldib ja Zoellale ka! :D

I believe that about 3-4 years ago, everyone were doing this hair-do. Atleast in Estonia. And now I rediscovered it again. I think I'm actually really good at doing this, hihi! Good thing I got to practise it on my sis' this summer - she kept asking me to do it with her fringe. Also, in high school I was doing it pretty often to my bestie. I like it! And I also like to pull out some hair from the side next to my ears, just because I like it and Zoella likes it too. (Just so you know, I'm obsessed  with her at the moment)


6. Kuuendaks ehk viimaseks stiiliks on siis...klassikalised kaks kalasaba. Minu lühikeste juuste puhul lõppevad nad poole pea peal. Lisaks olen ma jõhker muna-pea, nagu juba näha on. Ma pole selles soengus 100% kindel. Mulle tundub nagu see oleks lahe, aga piltidele oli seda väga raske saada, ja tekitas mul isegi rohkem munapea tunde, kui ma tegelikkuses olen. :D Aga jah, nagu ikka, siis lõppu tegin jälle lokikesed, et oma muna-pead vähendada :D

Last, but not least - are these two classical french braids. Because of my short hair they end somewhere in the middle of my head. Plus it would've have made me even a bigger egg-head than I already am. :) Im not 100% sure about this hairstyle. I feel like it's cool but it was very hard to capture it on a photo, not looking like massive egg-head again. And of course, I made some curls in the end of my hair ( to maybe look less like an egg-head )


Ja ongi kõik. Kui kellelgi on anda toredaid soengu nippe, siis ande tuld, sest ma prooviksin hea meelega muudkui uusi asju. Nüüd aga vannituppa juukseid lõikama, sest ausõna, ma ei näe oma tuka alt midagi välja. Lisaks on varsti tulemas mu vlogid. Stay tuned!

So that's it! I hope you enjoyed the very first post in english! Give me feedback, or if you guys have some cool hairstyle ideas what to try - I'm up for it! Got to go now and cut my fringe, cause I can't see anything anymore!

Also because I'm probably gonna keep writing in english - you can follow me with the Google friend connect (or whatever it is) or through Bloglovin - You can find them from the right side! And don't forget to follow me on Instragram :) 

Soon I'm gonna upload some vlogs. So stay tuned! 

Marta :)

8 kommentaari:

  1. Ommmg kui lahe postitus! Ma ilmselt lõikan ka nüüd varsti juuksed veidi lühemaks ja noo, inspiratsiooni, mida nendega ette võtta, on tänu su postitusele küll ja küll. Teine juuksestiil sobib sulle ülihästi, muide :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jeee lõika jaa! :D Nii tore, kui inspi andsin! See mu eesmärk oligi! Tänks Liis :)

      Kustuta
  2. Mul ka sellises pikkuses juuksed nagu sul + tukk. Ja no kunagi ei leia ühtegi soengut netist, mida teha. Noja, kahjuks ei oska ma punuda kaja nii ma olen siis oma sirgendatud juustega vöi hobusesaba/krunniga. Lähen nüüd lokke keerama. Aitäh sulle! :) Väga hea postitus :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aga proovi teha punutisi :) Mida rohkem harjutad, seda kergemini hakkab tulema. Alusta alguses kellegi teise peale :)

      Aitäh toredate sõnade eest :)

      Kustuta
  3. Sebentar Lagi Undian Bonus Angpao Imlek Akan di Lakukan, Tepat pada Tanggal 4 Februari 2019 Dengan total Hadiah Rp 10.000.000,-

    www.bolavita.site situs Agen JUDI online yang sudah berdiri sejak 2012! Aman Dan Sudah Terpercaya !

    Menyediakan berbagai jenis permainan Lengkap ! Mudah sekali di Akses, Karena bisa via Smartphone, Laptop dan Komputer !

    Minimal Deposit & Withdraw Rp 50.000,-

    Info selengkapnya hubungi :
    WA : 0812-2222-995
    BBM : BOLAVITA

    ( Online 24 Jam Setiap / Tampa Libur )

    VastaKustuta