14. okt 2015

OOTD | FALL IS REALLY HERE...

Postitus eilsest oufitist. Eile oli ikka korralik sügis-ilm. Õhtuks oli väljas ikka jube jahe ning hirmus tuuline. Külm puges mu sisse ja võttis ikka aega, et see külm välja jälle saada. Teate ju küll seda külmatunnet. Koju jõudes tegin kohe kannu täie kuuma teed endale.

Kuna eile oli mul vaba päev, siis otsutasime Heleniga mingisugust kaubanduskeskust otsima minna. See pidavat olema linnast väljas. Nelja erineva bussi-trammiga me sinna lõpuks ka jõudsime. Imelik oli ainult see, et see oli pigem siuke suur nagu...poe hoonete ala.. Et noh, ei olnud üks suur kaubanduskeskus, vaid et suured poed kuidagi paigutatud lihstalt. Ah ma ei oska seletada :)

Igatahes, ega ma erilist midagi ei ostnudki, sest seal polnud lihtsalt mingeid huvitavaid poode. Ostsin vaid ühed armsad küünlajalad ja kaks küünalt ja söögikraami ning kõige olulisem - mandariine, hihihih. Lõpuks hakkas vihma kah sadama - või siukest vastikut uduvihma. Ja tuul ka oli nii suur, et polnud enam väga nauditav see ringi jalutamine ning tulime koju ära.

Aa, lisaks leidsime me midagi väga veidrat.  Nimelt, ühe poe ees, (seal samas kõrval, kus me pilte tegime) oli muru sees hunnik kristall-kive. Ma ei oska öelda, kas need ongi päris või mitte, kuna noh, ma pole ekspert. Aga need tundusid täiesti päris! Nii veider, lihtsalt niisama istusid seal muru sees. Me siis ikka muidugi valisime paar parimat välja ning võtsime kaasa. Ma tegin pilti ja saatsin Marilile ning ta saatis kohe kümme ":O" smaili, hehe :) 


Siin aga eilne outfit. Mõtlesin, et viimane aeg veel lühikesi pükse kanda, sest kohe-kohe läheb ära külmaks. Ning väikse kaabukese pistsin ka pähe :) Polnudki veel kandnud see sügis!

Kaabu - Tally Weijl, Trench coat - Camaieu, Kampsun - New Yorker, Lühikesed püksid - Kaltsukast saadud, Sall - Kingitus, Sukad - tahaks öelda H&M... Kott - H&M, Saapad - Trendexpress 



Marta

1 kommentaar:

  1. Sebentar Lagi Undian Bonus Angpao Imlek Akan di Lakukan, Tepat pada Tanggal 4 Februari 2019 Dengan total Hadiah Rp 10.000.000,-

    www.bolavita.site situs Agen JUDI online yang sudah berdiri sejak 2012! Aman Dan Sudah Terpercaya !

    Menyediakan berbagai jenis permainan Lengkap ! Mudah sekali di Akses, Karena bisa via Smartphone, Laptop dan Komputer !

    Minimal Deposit & Withdraw Rp 50.000,-

    Info selengkapnya hubungi :
    WA : 0812-2222-995
    BBM : BOLAVITA

    ( Online 24 Jam Setiap / Tampa Libur )

    VastaKustuta