17. aug 2015

INSTA-UPDATE!

Mõned minu viimaste nädalate Instagrami postitused (seal hulgas ka veel mõned eestis tehtud pildid). Kes mind veel ei jälgi, aga tahab minu tegemistega kursis olla, siis leiad minu Instagrami paremalt poolt teiste sotsiaalmeedia nuppude seast! :)

Lisaks, tegin väikse mõtiskluse enda imelikus peas. Kas kedagi huvitaks selline postitus, kus näitan oma Eestist saadud oste? Pigem just kaltsuka-saake, kui tava-poe omi... Anyone? Ja mis te arvate, kui teeks selle postituse hoopis vlogi stiilis? :) Andke teada :)

Ilusat nädala algust kõigile! 

 1. Eestist ostetud feik-tattood, mis vist on selle suve hitt. Lucas kortsutas kulmu, aga mulle nii meeldivad! 2. Selfie time.. 3. Minu pildi seinake 4. Lubasin endale midagi head peale suurt kodu-puhastust, pralineeee my love!
 1. Mõnikord on õhtuid, kus pean üksi õhtustama, seal samas naudin ja vahin oma seriaale! 2. Lihtsalt käisin kaamerat katsetamas ja avastamas :) 3. Hommikust! 4. Tallinna Lennujaamas ootasin oma lennukest koju :)
1. Viimane õhtu-grill oma kõige kallimate õdedega - jah, mul on nutusilmad pildil. 2. Issiga käisime Rahva Raamatu LaMuus jätsi söömas :) 3. Got to love this combination! 4. Pisike konna-beebi! Kui nunnnuuuuu!

1 kommentaar:


  1. www.bolavita.site Agen Judi Online Terpopuler di Indonesia !

    Screeshot iklan ini Dan klaim bonus deposit sebesar 2 Juta di Agen Bolavita !

    Tersedia :
    - SABUNG AYAM LIVE
    - C A S I N O
    - S P O R T S B O O K
    - B O L A T A N G K A S
    - T O G E L
    - TEMBAK IKAN
    - P O K E R
    - Dan masih banyak lainnya, yang mungkin kamu cari saat ini !

    Info selengkapnya hubungi :
    WA : 0812-2222-995
    BBM : BOLAVITA
    Line : cs_bolavita
    WeChat : BOLAVITA

    ( Online 24 Jam Setiap / Tampa Libur )

    VastaKustuta