18. aug 2016

"MY LITTLE BOX" - July & August

Eelmine kuu unustasin teha ma My Little Boxi postituse. Selle kuu oma on ka juba kohale jõudnud, seega võtangi lühidalt (või siis pikalt)  kokku ning näitan mõlema kuu boxe korraga!

/ Hi everyone! I'm sorry I haven't written for so long. It's been a busy and weird summer for us. With all the moving and everything. But now I'm trying to get back on track and continue writing my blog!

Anyways, last month I didn't do the My Little Box post, and the August box has arrived already as well, so I decided to do these two together! So there you go!

JUULI / JULY

Juuli kuu karbi nimi oli Coconut box. Pean ausalt ütlema, et see on siiamaani mu kõige lemmikum! Eriti veel kuna see saabus just paar päeva enne meie puhkust Kreekasse - ning sisu oli just kui rusikas silmaaukku!! Ausõna!

July's box was called Coconut box. And I have to admit that this box is definitely my fave so far! Specially cause it arrived just few days before our vacation to Greece - so everything was just too perfect!


Kõigepealt oli karbis kaaned passi jaoks. Mis mu arvates on nii toredad. Passikaaned on kindlasti ühed asjad, mida ma niisama kuskilt poest ostma ei lähe, aga mida tegelikult omada on hea! Ning ma olen väga õnnelik, et enne reisile minekut oli just see pakki pistetud. Naljakas on veel see, et kui lennujaamas olime, passikontrolli järjekorras, seisid kaks piigat meie ees ning ühel neist oli täpselt see sama enda passi kaunistamas. Naljakas kokkusattumus :)

First of all, there was this super cute passport cover. It is definitely a thing that I would never go and buy from a store, but then again, it's a good thing to own! And I can't be happier that it arrived just before our vacation. Funny coincident - we were standing in a passport check line in the airport and there was two girls standing in front of us and one of the girls had the exact same cover, haha! 



Järgmiseks asjaks oli üks imearmas karbike, seest vaatas vastu imearmas käevõruke! Mulle meeldib, et iga kord on nende see "My Little Box" märk kuskile pandud, seekord oli käevõrul - imepisikeselt!

The next thing I found was this superlovely box, and a little cute bracelet came out from there. I love the way they always find a way to put their logo "My Little Box" somewhere, this time it was on the bracelet - super tiny!!




Nagu ikka, oli karpi pistetud ilu tooteid kah! Jällegi, ideaalsed just reisile minekuks!
My Little Beauty niisutav kookose after sun kehasprei, mis on põhimõtteliselt otsas juba, sest Kreeka kuuma päikesega kulus see marjaks ära.
Kadalys hydramuse (?) näekreem- banaani ja mangoga - Väga hästi niisutav! Ning huvitava lõhnaga.
Revlon Proffesional Coconut Uniq One tervendav sprei juustele. (paar korda olen kasutanud - koguaeg unustan! :( )
Mercy Handy käte puhastus geel -  Jätab nii hea kookose lõhna kätele!

As always there was some beauty products in the box. And of course - absolutely perfect timing to have these.
My Little Beauty coconut after sun body spray - we were lucky to have this, the sun in Greece was agressive! :D
Kadalys hydramuse face cream with banana and mango - really moisturizing, and with an interesting smell.
Revlon Professional Coconut Uniq One repairing spray for hair.
Mercy Handy hand cleansing gel - leaves a nice coconutty smell on my hands!



AUGUST

Augusti kuu karbi nimi on "Friends Box". See karbike pole ka üldse paha, olen vägagi rahul!

August box is called "Friends Box". It's not bad at all, I am actually really excited for this box.



Kõigepealt oli karbis väike küünehooldus komplekt. Eks ta veidike vuhvel ole, aga ehk läheb mõnikord vaja midagi sealt, lisaks on see ümbris ju nii kena!

First thing was this little thing for nailcare - might come handy some day. Looks a bit cheap, but the cover just looks so nice!


Siis leidsin päris üllatava asja. Fish eye mini objektiivi telefoni jaoks. Kui ma seda juba ei omaks,siis oleksin ma päris vaimustuses, aga kahjuks on mul juba selline vidinake olemas. Selle saab anda kellelegi armsaks kingituseks. Kuid siiski, kui armas on see pisike kotike??? 

Then I found this little thing that actually surprised me a bit. A mini fish eye lense for your phone. Too bad I already have it, otherwise I would've been over the moon for this. But maybe it could be a cute little gift for someone :) And how cute  is that tiny bag?


Muidugi ei puudunud ka sellest karbist ilutooted (PS: ühe My Little Beauty punase huulepulga unustasin täielikult pildistada, seega lisaks neile kolmele tootele, oli seal juures ka see.)
Palmer's Formule au Beurre de cacao õli kehale ja näole - Mu arvates selle brändi tooted on ju alati head olnud.
Too Faced Chocolate Soleil Bronzer - ütleme nii, et olen väga väga õnnelik, sest ise ma ei raatsi Too Faced asju osta, aga nüüd vähemalt saan proovida ja kes teab, ehk innustab see mind investeerima kvaliteetsetesse ilutoodetesse. Ühesõnaga - väga väga hea!
NYX Jumbo eye pencil, valget (piima) värvi - jällegi asi, mida ise ei julgeks osta - valge juu! Aga tegelikult ma kuulsin juba ammu Marili käest, et see on üks tore asi ja tegelikult päris lahe on eksperimenteerida! Ühesõnaga, jälle asi mis võib mind insprireerida ja ka motiveerida!

And of course, beauty products weren't missing from this box. (PS! I did forget to take My Little Beauty red lipstick on a picture, so just so you know, there was 4 beauty products!)
Palmer's Formule au Beurre de Cacao body and face oil - as far as I know, this brand has always been a good one!
Too Faced Chocolate Soleil Bronzer - I am very happy to have this in my box, because Too Faced brand is pretty pricey. So I'm glad to try one of their products, and you never know, maybe it will inspire me to invest in good quality products.
NYX Jumbo eye pencil in color milk - another thing that wouldn't buy it myself but more than happy to try it out! My best friend has talked about this before, and it is really cool to experiment with this! Again, maybe it will inspire me to buy good quality products!


Ja ongi kõik, vsjo. Pean ütlema, et need kaks boxi olid ühe vingeimad siiamaani ja ma usun (ja loodan) et veel paremaks nad ka lähevad. Mis te arvate nendest kahest ?

And that is it. I have to say that these two boxes have been the coolest ones yet, and I think (and hope) that they will get even cooler! What do you guys think of them?

Stay sweet,

Marta

2 kommentaari:

  1. Väga vahvad karbikesed ning nii mitmekesine sisu! Kahjus, et Eestisse tellida ei saa :/. Ise sain Lookfantasticu boxist Revlon Uniq one juuksesprei ja kasutasin tilgatuks. Niiiii hea kookose lõhn ja juustele täitsa meeldis. NYX valge jumbopliiats on tõesti väga hea ning mitmekülgne. Sobib kasutada nii tervel näol kui ka ainult lauvärvide all.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kahju jah, et Eestisse tellida ei saa :( sest tegelikult iga kuu 17 euri maksta ei ole niii ulmeline summa. Arvestades, mis nendest pakkidets leida võib!
      Ma pean end ikka rohkem sundima ja meeles pidama seda spreid kasutada, sest kui aus olla,siis suvi oma töö teinud mu juustega ja vajavad rohkem hoolitsust :)

      Kustuta