22. veebr 2016

INSPIRATION FOR MY NEW DIY PROJECT

Vahepeal ma ikka jään sinna Pinteresti kogemata scrollima ja siis järsku avastan, et pagan, aeg juba ju... ma ei tea, tööle minna. See on ikka koht kus ennast nii palju inspireerida, eksole? Seega järjekordselt, suutsin ma leida väikse DIY idee, mida teha. 

Nimelt on meil kolimisest saati hirmus palju pappi alles (kastid pooleks kõik murtud) ja nüüd leidsin ma toreda viisi, kudas neid veidikenegi ära kasutada. Teha hoopis endale seinalambid! Mul on kodus kolm seinalampi, mis on nii lambid, et lamp lausa. Kuna me ju puurida-uurida siin korteris ei või, siis ei ole mõtet mingeid lampe ostma hakata. Seega mõtlesingi, et meistedan siis ise ja lihtsalt siis..liimin või kuidagi aretan süsteemi, et need seina panna. 

Praegune postitus on lihtsalt, et teile näidata, kui toredaid lampe võib lihtsasy papist teha. Olen vaikselt juba alustanud mingite asjade välja lõikamisega ning täna lähen endale liimipüstolit ostma. Jällegi üks vidin, mis vahel ikka kasuks võib tulla. Homme on vaba päev - mietserdamise päev!

// Sometimes I just forget myself in Pinterest and keep scrolling and scrolling. Suddenly I discover, damn, it's time to..I don't know, go to work or something. It is a place where to get massively inspired, am I right? And with that said, I did find something that got me all inspired to do a little DIY project..again :)

So since we moved, we STILL have all the moving boxes (all wrapped together tho'). And now I finally found a little thing to actually use them for. I'm planning to do myself a wall-lamps! I have three wall-lamps at home, that doesn't have covers. And cause we can't really drill or anything in this flat, there is not point to buy the covers for them. So, now I decided to try doing them myself!

So the post for the moment is just going to be my pinterest-inspiration post. To show how cool things you can do with just a bunch of cartons. Today I am going to go buy myself a glue gun - a thing that could come handy in the future too! Tomorrow I have a day off - time to be creative!



all pictures via Pinterest

2 kommentaari:

  1. Miks su selfidel peaegu alati keel suust väljas on?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. aga miks mitte? läksin kohe huvi pärast instagrammi oma selfisi vaatama, ja leidsin viimase poole aasta jooksul ainult ühe keel suust väljas selfi, ja selle lisasin ka eile :)

      Kustuta